SALON PRESTIGE

SCURTA DESCRIERE:


La etaj, Salonul PRESTIGE se remarcă prin stil, rafinament şi distincţie. PRESTIGE este nobil şi impunător, mândru de-a dreptul, amenajat în culori neutre, pretabil pentru evenimente extinse cu până la 600 invitaţi. Este cu siguranţă alegerea cu care vei impresiona şi pe cei mai pretenţioşi şi pentru care vei primi garantat o mulţime de complimente!

Echilibrat, armonios şi minimalist, exprimând prestanţă înainte de toate, Salonul PRESTIGE este special creat pentru un eveniment în care superlativul se transformă automat în fapt comun, în care respectul pentru clasă, eleganţă şi elită devine inevitabil.

Iar ca să oferim tuturor bucuria unei astfel de locaţii (indiferent de numărul de invitaţi), PRESTIGE a fost proiectat cu flexibilitate încă de la început.

Salonul dispune de un sistem de compartimentare ultramodern perfect, atât din punct de vedere vizual, cât şi fonic. La nevoie, un modul de pereţi inteligenţi poate împărţi salonul în două, astfel încât să fie potrivit atât unui eveniment de până la 600 de invitaţi, dar şi unuia în care ai ales doar 250 de persoane dragi pentru a-ţi fi alături.


Va asteptam !