SALON RADIANCE

SCURTA DESCRIERE:


Salonul RADIANCE de la parter, cu o capacitate de până la 400 de persoane, amenajat în nuanţe tari şi tonuri de roşu, este alegerea perfectă pentru un eveniment pe care îl vrei strălucitor şi creat special pentru a-ţi răsplăti prietenii, familia şi invitaţii.

Senzualitatea şi atmosfera caldă ce răzbate dintr-un spaţiu extrem de elegant şi cochet au fost exprés gândite pentru a conferi evenimentului tău o notă de lux şi generozitate.

Cu decoruri atent alese, pregătit pentru o ceremonie cu multă emoţie, RADIANCE te îmbie încă de la primul contact, te face să te simţi deopotrivă confortabil, dar în acelaşi timp, important şi special.

O experienţă şi un ambient unic, o explozie de farmec, seducţie şi culoare cu care vei putea atrage privirile tuturor invitaţilor, iar noi de vom mândri că am reuşit să vă facem să vă simţiţi cu adevărat împliniţi.

Dincolo de orice, Salonul RADIANCE înseamnă afecţiunea şi dragostea pe care o porţi familiei şi prietenilor, iar alegerea lui exprimă cinstea şi legăturile strânse cu ai tăi, pe care ţi-ai propus să le onorezi la nunta ta.


Va asteptam !