bulbul-ahmed-d6L7Iq0eqBs-unsplash

Organizarea Evenimentelor

Cum organizam
un Botez adorabil?

Petrecerea de botez este un moment emoționant pentru părinți, nasi și apropiații familiei, iar emoția acestui moment este transmisă cu certitudine invitaților. 

La Diplomatic Event Center intelegem ca delicatețea și emoția acestui moment sunt copleșitoare, așa că suntem conștienți de importanța detaliilor ce țin de un asemenea eveniment iar echipa noastra va va ajuta in organizare cu experienta de peste 10 ani si priceperea unui profesionist.

Cand este ideal sa rezervi locatia?

PENTRU LINISTEA TA

Daca poti sa ai flexibilitate in ceea ce priveste data evenimentului, ideal ar fi sa rezervi salonul cu 6 luni in avans. Daca vrei sa organizezi evenimentul intr-o data fixa iti recomandam sa faci rezervarea cel putin cu un an in avans.

Diplomatic Event Center iti pune la dispozitie 2 saloane superbe, in statiunea Mamaia, unul indreptat spre malul marii  si unul indreptat spre apus.

Mai multe despre Saloanele Diplomatic.

Echipa noastra de profesionisti in organizarea evenimentelor iti sta la dispozitie pentru a te ajuta. Spune-ne despre evenimentul tau si vom face tot posibilul sa facem lucrurile mai usoare pentru tine.

Citeste despre echipa noastra

Ceea ce agream impreuna in materie de buget este ceea ce vei plati la final. Tu vei fi persoana care va stabili costul evenimentului tau de vis, cost ce nu va fi afectat de taxe ascunse, comunicate in ziua evenimentului sau orice alt fel de surprize de acest gen.

Un eveniment la Diplomatic vine la pachet cu multe surprize placute. Printre acestea se numara beneficiile pe care le obtii de la partenerii nostri preferati. 

Mai multe despre parteneri

Cu ce te putem
ajuta in plus?

CE NE FACE UNICI

Echipa Diplomatic te poate ajuta de la planificarea botezului tau, prin consiliere asupra evenimentului, alegerea meniului si a bauturilor potrivite, si bineinteles „desfasurarea actiunii” prin staff-ul nostru pregatit, pana la aspectul financiar, prin ofertele speciale cu partenerii nostri.

PAREREA CLIENTILOR

quote-dark-2.png

Mâncarea foarte bună, ospătari cu bun simț. Excelent pentru un botez.

krausTiberiu

KRAUS TIBERIU

Eveniment - Botez

Clientii nostri ne recomanda. Parerea lor este cea mai buna carte de vizita pe care o putem avea. Suntem onorati de fiecare data cand un client alege sa isi expuna parerea despre experienta pe care au avut-o in oricare din locatiile sau saloanele noastre. 

Tesimonialele din site-ul nostru sunt adunate din surse cum ar fi Facebook Reviews, Google Reviews cat si din discutii si interviuri dupa evenimente.

Pe aceasta cale dorim sa multumim tuturor celor care ne ajuta prin expunerea parerilor lor pe orice mediu. Va asteptam cu drag oricand!