Diplomatic Mamaia

Salonul Sunset

Pe covorul roșu al vieții, uneori cel mai călduros loc este sub lumina reflectoarelor. Cu fast și eleganță, salonul Sunset vă oferă un cadru spectaculos pentru a vă înrăma povestea.

Locația oferă o priveliște spectaculoasă a Mării Negre sub clar de luna, cu o generoasă terasă și doua piscine superbe.

Conceput nu doar pentru a impresiona prin eleganța impunătoare, ci si prin generozitatea spațiului și frumusețea detaliilor, întreg perimetrul acestui salon este menit să vă ofere un eveniment memorabil. Salonul Sunset, cu o capacitate de până la 500 de persoane, a fost de asemenea proiectat sub conceptul flexibilitatii.

La nevoie, un modul de pereți inteligenți, poate împărți salonul Sunset în două, astfel incat să fie potrivit unui eveniment de până la 330 de persoane, dar si unui eveniment 170 de persoane.

Conceput nu doar pentru a impresiona prin eleganța impunătoare, generozitatea spațiului și frumusețea detaliilor, întreg perimetrul său este menit să vă ofere un eveniment memorabil.

Fiecare eveniment este o provocare pe care ne bucurăm să o abordăm cu dedicare si profesionalism.

DSC_3517
DSC_3495
DSC_0380

Cu ce te putem
ajuta in plus?

CE NE FACE UNICI

Echipa Diplomatic poate fi partenerul tau pe tot parcursul planificarii si desfasurarii evenimentului tau, sau se poate ocupa doar de aspectele unde consideri ca ai nevoie de suportul nostru. Nu oferim doar salonul pentru evenimentul tau, ci ne putem ocupa de toate detaliile minutioase dar importante, care pot transforma evenimentul tau dintr-unul frumos intr-unul memorabil, de care iti vei aminti mereu cu o deosebita placere.

Echipa noastra de profesionisti in organizarea evenimentelor iti sta la dispozitie pentru a te ajuta. Spune-ne despre evenimentul tau si vom face tot posibilul sa facem lucrurile mai usoare pentru tine. Avem cei mai buni specialisti pe toate ariile, incepand cu bucatarii, personalul de servire, coordonatorii de evenimente, echipa de vanzari si colaboratorii externi.

Citeste despre echipa noastra

Ceea ce agream impreuna in materie de buget este ceea ce vei plati la final. Tu vei fi persoana care va stabili costul evenimentului tau de vis, cost ce nu va fi afectat de taxe ascunse, comunicate in ziua evenimentului sau orice alt fel de surprize de acest gen.

Un eveniment la Diplomatic vine la pachet cu multe surprize placute. Printre acestea se numara beneficiile pe care le poti obtine de la partenerii nostri preferati. 

Mai multe despre parteneri

PAREREA CLIENTILOR

quote-dark-2.png

Se vede ca s-a pus suflet in toate. Felicitari pentru noua locatie!

98955776_10223488599550215_4722683942044434432_n

Marian Sterea

Eveniment - Nunta

Clientii nostri ne recomanda. Parerea lor este cea mai buna carte de vizita pe care o putem avea. Suntem onorati de fiecare data cand un client alege sa isi expuna parerea despre experienta pe care a avut-o in oricare din locatiile sau saloanele noastre. 

Tesimonialele din site-ul nostru sunt adunate din surse cum ar fi Facebook Reviews, Google Reviews cat si din discutii si interviuri dupa evenimente.

Pe aceasta cale dorim sa multumim tuturor celor care ne ajuta prin expunerea parerilor lor pe orice mediu. Va asteptam cu drag oricand!