alasdair-elmes-ULHxWq8reao-unsplash

Revelion la diplomatic

Revelion in Mamaia

Sarbatoreste trecerea dintre ani cu o petrecere elegantă într-o ambianță deosebită. Îți vom surprinde gusturile cu preparate culinare deosebite, băuturi fine și multă, multă distracție și surprize. 

Diplomatic Event Center îți oferă locația ideală pentru a trece și petrece în noul an, alături de familie și prieteni. 

Cu fetele in oras

Petrecere de 8 Martie

8 Martie este ziua în care sărbătorim femeia atât la modul general ca simbol cât și individual, ca persoană.

Te invităm la o seară de distracție și dans cu preparate culinare excelente și băuturile tale preferate, multe surprize, muzică și multă voie bună. Anunță-ți prietenele că anul acesta sărbătoriți 8 Martie împreună la Diplomatic!

zoriana-stakhniv-d_9i9TaOxfI-unsplash

Stai la curent cu noutatile despre aceste Evenimente

Urmareste-ne pe social media

Urmărește-ne pe canalele noastre Social media unde postăm ori de câte ori plănuim un eveniment public. Ține aproape!

PAREREA CLIENTILOR

quote-dark-2.png

Am petrecut noaptea de revelion intr-o atmosfera extraordinara. Locatia este mult mai frumoasa decat in pozele pe care le postati, muzica buna si distractie pe masura.

67154149_2364922306924004_8474878564238360576_o

Beti Strejoiu

Eveniment - Revelion

Clientii nostri ne recomanda. Parerea lor este cea mai buna carte de vizita pe care o putem avea. Suntem onorati de fiecare data cand un client alege sa isi expuna parerea despre experienta pe care au avut-o in oricare din locatiile sau saloanele noastre. 

Tesimonialele din site-ul nostru sunt adunate din surse cum ar fi Facebook Reviews, Google Reviews cat si din discutii si interviuri dupa evenimente.

Pe aceasta cale dorim sa multumim tuturor celor care ne ajuta prin expunerea parerilor lor pe orice mediu. Va asteptam cu drag oricand!