PE MALUL MARII NEGRE

Diplomatic Event Center

Poziționat în Mamaia Nord, cu o vedere superbă către mare, noul Diplomatic Event Center, pe baza unui proiect ambițios reușește sa îmbine pe cât de spectaculos pe atât de armonios, eleganța și rafinamentul.

Impresionanta locație, construită într-o manieră elegant impunătoare, ce reflectă o estetică modernă, dispune de o suprafață generoasă, ce totalizează peste 4000mp.

Salonul Sunrise este ușor adaptabil la cerintele clienților în funcție de necesități, întrucât amplasamentul are o capacitate de pana la 280 de persoane, dispune de un grad mare de flexibilitate încă de la început, printr-un sistem de impartire ultramodern, perfect din punct de vedere vizual cât și fonic.

Mai multe detalii

Pe covorul roșu al vieții, uneori cel mai călduros loc este sub lumina reflectoarelor. Cu fast și eleganță, Salonul Sunset vă oferă un cadru spectaculos pentru a vă înrăma povestea.

Salonul Sunset cu o capacitate de până la 500 de persoane si a fost proiectat pentru flexibilitate încă de la început.

Mai multe detalii

Diplomatic Mamaia, dispune de o sală de conferinţă echipată modern care vă oferă linişte şi deconectare, discreţie şi servicii de cea mai bună calitate. Sala de conferinţă este utilată cu aparatură ultra-modernă: video-proiector, microfoane statice şi mobile la masa de prezidiu.

Mai multe detalii

65945504_2293851204266610_877372728066179072_n
FB_IMG_1588855287029
DSC_7086

Salonul

Sunrise

Salonul

Sunset

Sala De

Conferinte

CE POTI FACE?

Tipuri de Evenimente la Diplomatic Mamaia

Este un nou capitol în viața ta. Nunta deschide calea spre un nou început care trebuie sărbătorit din plin alaturi de familie si prieteni într-o atmosferă de poveste.

Nunta la Diplomatic Event Center

Petrecerea de botez este un moment emoționant pentru părinții și apropiații copilului, iar emoția acestui moment este transmisă și simțită cu certitudine invitaților.

Botez la Diplomatic Event Center

Majoratul este o petrecere unica. Transformă-ți aniversarea  într-una remarcabila. Momentele frumoase sunt cele care ne încântă viața. La noi găsești o echipă dedicată pentru un eveniment de succes.

Majorat la Diplomatic Event Center

Pentru că o ocazie specială are nevoie de un cadru special, Diplomatic Event Center iti pune la dispoziție alegerea locatiei si salonului potrivit pentru petrecerea ta plină de emoție și multă distracție. La noi găsești o echipă dedicată pregatita sa te ajute sa ai un eveniment de succes.

Petrecere Privata la Diplomatic Event Center

Pentru că ai grijă de partenerii, clienții și angajații tai, știm că o petrecere este un eveniment special pentru o companie și tratăm toate detaliile cu atenție deosebită. Putem oferi soluții complete pentru petreceri corporate, sau ne putem plia pe conceptele dorite de tine.

Petrecere de Firma la Diplomatic Event Center

Fie că organizezi diverse lansări, cocktail-uri, evenimente business ori petreceri de sărbători sau sfârșit de an, Diplomatic Event Center iti stă la dispoziție cu tot ce ai nevoie nevoie inclusiv un set-up de conferință, cu dotări moderne de comunicare.

Eveniment de Firma la Diplomatic Event Center

Lansarea cu rasunet a unui produs sau concept nou este un moment foarte delicat si noi, la Diplomatic Event Center intelegem asta. Te ajutam cu experienta si pricepere sa iti aduci visul mai aproape.

Lansare de Produs la Diplomatic Event Center

Diplomatic Event Center iti pune la dispoziție in statiunea Mamaia, sala de conferință dotata cu toate necesitatile unui astfel de eveniment, prezidiu, sonorizare, si tehnica moderna de comunicare.

Conferinta la Diplomatic Event Center