Organizarea Evenimentelor

Conferinta cu Stil

Diplomatic Event Center, dispune de sală de conferinţă echipata modern, care oferă toate conditiile necesare desfasurarii unei conferinte. 

Cu experiență în astfel de evenimente oferim meniuri ușoare tip bufet, special concepute, meniuri ce includ băuturi și cafea, servite in maniera cea mai potrivita pentru a nu afecta desfasurarea conferintei.

Sala de conferinţă este utilata cu tot ce aveți nevoie, aparatură ultra-modernă: video-proiector, microfoane statice şi mobile la masa de prezidiu. Se pot organiza seminarii, training-uri, conferinţe, întâlniri de afaceri sau price alt tip de sedinte organizate.

20190612_144355
ZOISS-home-design-Conference-2019-77

Cand este ideal sa rezervi locatia?

PENTRU LINISTEA TA

Daca poti sa ai flexibilitate in ceea ce priveste data evenimentului, ideal ar fi sa rezervi salonul cu 6 luni in avans. Daca vrei sa organizezi evenimentul intr-o data fixa iti recomandam sa faci rezrvarea cel putin cu un an in avans.

Diplomatic Event Center iti pune la dispozitie 2 saloane superbe in statiunea Mamaia, unul indreptat spre malul marii  si unul indreptat spre apus.

Mai multe despre Saloanele Diplomatic.

Echipa noastra de profesionisti in organizarea evenimentelor iti sta la dispozitie pentru a te ajuta. Spune-ne despre evenimentul tau si vom face tot posibilul sa facem lucrurile mai usoare pentru tine.

Citeste despre echipa noastra

Ceea ce agream impreuna in materie de buget este ceea ce vei plati la final. Tu vei fi persoana care va stabili costul evenimentului tau de vis, cost ce nu va fi afectat de taxe ascunse, comunicate in ziua evenimentului sau orice alt fel de surprize de acest gen.

Cu ce te putem
ajuta in plus?

CE NE FACE UNICI

Echipa Diplomatic te poate ajuta de la planificarea conferintei tale prin consiliere asupra evenimentului, sfaturi in alegerea meniului pana la „desfasurarea actiunii” prin staff-ul nostru pregatit.

PAREREA CLIENTILOR

quote-dark-2.png

Servicii ireprosabile si atentia cuvenita pentru fiecare detaliu, pentru "impecabil" la fiecare eveniment.

Pentru noi, echipa Mistral Tours, locatia excelenta pentru "Seara Dobrogeana" din 30 Noiembrie 2019! Va multumim pentru parteneriat si impecabila contributie la reusita evenimentului nostru!​

89772558_2857915950974221_5275166609193828352_n

Corina Martin

Eveniment - Conferinta Tematica

Clientii nostri ne recomanda. Parerea lor este cea mai buna carte de vizita pe care o putem avea. Suntem onorati de fiecare data cand un client alege sa isi expuna parerea despre experienta pe care au avut-o in oricare din locatiile sau saloanele noastre. 

Tesimonialele din site-ul nostru sunt adunate din surse cum ar fi Facebook Reviews, Google Reviews cat si din discutii si interviuri dupa evenimente.

Pe aceasta cale dorim sa multumim tuturor celor care ne ajuta prin expunerea parerilor lor pe orice mediu. Va asteptam cu drag oricand!