yutacar-JKMnm3CIncw-unsplash
michael-discenza-MxfcoxycH_Y-unsplash

Organizarea Evenimentelor

Petrecere de Firma la Diplomatic

Pentru ca ai grijă de partenerii, clienții și angajații tai, știm că o petrecere este un eveniment special pentru compania ta și tratăm toate detaliile cu atenție deosebită. 

Putem oferi soluții complete pentru petreceri corporate, sau, ca sa fie totul la linie ne putem plia pe conceptele dorite de departamentul tau de marketing.

Spune-ne despre petrecerea de firma pe care doresti sa o organizezi si iti vom oferi optiuni cost-effective de mancare, bautura si chiar iti punem la dispozitie lista noastra de parteneri pe partea de decoratiuni sau entertainment. 

Cand este ideal sa rezervi locatia?

PENTRU LINISTEA TA

Daca poti sa ai flexibilitate in ceea ce priveste data evenimentului, ideal ar fi sa rezervi salonul cu 6 luni in avans. Daca vrei sa organizezi evenimentul intr-o data fixa iti recomandam sa faci rezrvarea cel putin cu un an in avans

Diplomatic Event Center iti pune la dispozitie 2 saloane superbe in statiunea Mamaia, una indreptata spre malul marii  si una indreptata spre apus.

Mai multe despre Saloanele Diplomatic.

Echipa noastra de profesionisti in ale organizarii de evenimente iti sta la dispozitie pentru a te ajuta. Spune-ne despre evenimentul tau si vom face tot posibilul sa facem lucrurile mai usoare pentru tine.

Citeste despre echipa noastra

Ceea ce agream impreuna in materie de buget este ceea ce vei plati la final. Tu vei fi persoana care va stabili costul evenimentului tau de vis, cost ce nu va fi afectat de taxe ascunse, comunicate in ziua evenimentului sau orice alt fel de surprize de acest gen.

Un eveniment la Diplomatic vine la pachet cu multe surprize. Printre acestea se numara beneficiile pe care le obtii de la partenerii nostri preferati. 

Mai multe despre parteneri

Cu ce te putem
ajuta in plus?

CE NE FACE UNICI

Echipa Diplomatic Event Center te poate ajuta de la planificarea petrecerii tale de firma cu consiliere asupra evenimentului, alegerea meniului si a bauturilor potrivite, si bineinteles „desfasurarea actiunii” prin staff-ul nostru pregatit, dar si cu aspectul financiar, prin ofertele speciale cu partenerii nostri.

PAREREA CLIENTILOR

quote-dark-2.png

Oameni profesionisti, raport calitate pret foarte bun. Poate unul din cele mai bune restaurante de organizat evenimente in Constanta.

62577738_1738359742976891_4658755986658426880_o

TRUFASU CLAUDIU

Petrecere de Firma

Clientii nostri ne recomanda. Parerea lor este cea mai buna carte de vizita pe care o putem avea. Suntem onorati de fiecare data cand un client alege sa isi expuna parerea despre experienta pe care au avut-o in oricare din locatiile sau saloanele noastre. 

Tesimonialele din site-ul nostru sunt adunate din surse cum ar fi Facebook Reviews, Google Reviews cat si din discutii si interviuri dupa evenimente.

Pe aceasta cale dorim sa multumim tuturor celor care ne ajuta prin expunerea parerilor lor pe orice mediu. Va asteptam cu drag oricand!