rbl4
ZOISS-home-design-Conference-2019-77

Organizarea Evenimentelor

Cum organizam un
Eveniment Business

Fie ca organizezi diverse lansări de produse sau servicii, cocktail-uri business, petreceri de sarbatori sau sfarsitul de an, Diplomatic Event Center iti sta la dispozitie! La nevoie te putem ajuta si cu un set-up de conferință cu dotări moderne de comunicare.

Spune-ne despre evenimentul tau si iti vom oferi optiuni de meniuri si bautura la un raport calitate / pret foarte bun. Echipa noastra de organizare este gata sa te ajute in conceperea evenimentului tau si sa te consilieze in tot ce ai nevoie pentru a avea un rezultat elegant si de succes. 

Cand este ideal sa rezervi locatia?

PENTRU LINISTEA TA

Daca poti sa ai flexibilitate in ceea ce priveste data evenimentului, ideal ar fi sa rezervi salonul cu 6 luni in avans. Daca vrei sa organizezi evenimentul intr-o data fixa iti recomandam sa faci rezrvarea cel putin cu un an in avans

Diplomatic Event Center iti pune la dispozitie 2 saloane superbe in statiunea Mamaia, unul indreptat spre malul marii  si unul indreptat spre apus.

Mai multe despre Saloanele Diplomatic.

Echipa noastra de profesionisti in organizarea evenimentelor iti sta la dispozitie pentru a te ajuta. Spune-ne despre evenimentul tau si vom face tot posibilul sa facem lucrurile mai usoare pentru tine.

Citeste despre echipa noastra

Ceea ce agream impreuna in materie de buget este ceea ce vei plati la final. Tu vei fi persoana care va stabili costul evenimentului tau de vis, cost ce nu va fi afectat de taxe ascunse, comunicate in ziua evenimentului sau orice alt fel de surprize de acest gen.

PAREREA CLIENTILOR

quote-dark-2.png

Local foarte frumos, mâncare gustoasă, multe specialități, personal atent.

52588620_2224870984235952_7725935576049778688_n

Robert Liviu Petrescu

Eveniment Business

Clientii nostri ne recomanda. Parerea lor este cea mai buna carte de vizita pe care o putem avea. Suntem onorati de fiecare data cand un client alege sa isi expuna parerea despre experienta pe care a avut-o in oricare din locatiile sau saloanele noastre. 

Tesimonialele din site-ul nostru sunt adunate din surse cum ar fi Facebook Reviews, Google Reviews cat si din discutii si interviuri dupa evenimente.

Pe aceasta cale dorim sa multumim tuturor celor care ne ajuta prin expunerea parerilor lor pe orice mediu. Va asteptam cu drag oricand!