jen-theodore2-uIHchSu0h88-unsplash

Organizarea Evenimentelor

Cum organizam
nunta ta de vis?

Imaginează-ți povestea ta de vis, cadrul perfect, detaliile subtile: tărâm de vis pe malul mării, în tainele iubirii, în mijlocul fericirii.

Diplomatic Event Center iti ofera locația ideala pentru a-ți creiona povestea de iubire, alături de familie și prieteni. 

Permite-ne sa te ajutam! Apasa butonul „Spune-ne despre nunta ta” de mai jos pentru a ne oferi detalii despre eveniment si te vom contacta in scurt timp.

Meniuri de Nunta

In pagina Meniuri vei gasi exemple complete de meniuri marca Diplomatic pentru diferite tipuri de evenimente, la preturi accesibile. 

Putem concepe impreuna meniul potrivit pentru evenimentul tau, dimensionat pe bugetul pe care vrei sa il aloci evenimentului.

Meniurile noastre includ atat partea de mancare cat si bauturile, candy bar, fruit bar, cafea si alune. Alege un meniu de bauturi alcoolice standard sau premium, sau construieste-l impreuna cu echipa noastra de organizare!

Citeste mai jos si despre politica noastra „Fara Taxe Ascunse”.

blur-breakfast-chef-cooking-262978

Cand este ideal sa rezervi locatia?

PENTRU LINISTEA TA

Daca ai flexibilitate in ceea ce priveste data evenimentului, ideal ar fi sa rezervi salonul cu 6 luni in avans. Daca vrei sa organizezi evenimentul intr-o data fixa iti recomandam sa faci rezrvarea cel putin cu un an in avans.

Diplomatic Event Center iti pune la dispozitie 2 saloane superbe in statiunea Mamaia, unul indreptat spre malul marii  si unul indreptat spre apus. Fiecare salon este modular si se poate transforma in 2 saloane de capacitate mai mica.

Mai multe despre Saloanele Diplomatic.

Echipa noastra de profesionisti in organizarea de evenimente iti sta la dispozitie. Povesteste-ne despre evenimentul tau si vom face tot posibilul sa facem lucrurile mai usoare pentru tine.

Citeste despre echipa noastra

Ceea ce agream impreuna in materie de buget este ceea ce vei plati la final. Tu vei fi persoana care va stabili costul evenimentului tau de vis, cost ce nu va fi afectat de taxe ascunse, comunicate in ziua evenimentului sau orice alt fel de surprize de acest gen.

Un eveniment la Diplomatic vine la pachet cu multe surprize placute. Printre acestea se numara beneficiile pe care le poti obtine de la partenerii nostri preferati. 

Mai multe despre parteneri

Cu ce te putem
ajuta in plus?

CE NE FACE UNICI

Echipa Diplomatic te poate ajuta de la planificarea nunții tale, prin consiliere asupra evenimentului, alegerea meniului și a bauturilor potrivite, si bineinteles „desfasurarea actiunii” prin staff-ul nostru pregatit, pana la aspectul financiar, prin ofertele speciale cu partenerii noștri.