Despre noi

Povestea Noastra

Diplomatic Event Center este locul care marcheaza inceputul celor mai frumoase povesti. Fie ca este vorba de povestea de iubire intre doi soti ce isi incep viata impreuna cu o nunta,  sau povestea de iubire neconditionata a parintilor pentru copii la un botez, fie povestea unui inceput de viata matura la un majorat, Diplomatic Event Center transforma aceste evenimente, prin  serviciile profesioniste pe care le ofera, in amintiri unice, de neuitat. 

Diplomatic Event Center reuseste toate acestea prin intermediul unei echipe extraordinare, printr-o locatie incantatoare, situata in zona selecta din statiunea Mamaia, cat si prin serviciile flexibile care fac evenimentul tau sa se intample asa cum l-ai visat.

Poziționat în Mamaia Nord, cu o vedere superbă către mare, noul Diplomatic Mamaia, pe baza unui proiect ambițios, reușește sa îmbine pe cât de spectaculos , pe atât de armonios eleganța și rafinamentul.

Impresionanta locație, construită într-o manieră elegant impunătoare, ce reflectă o estetică modernă, dispune de 2 saloane  pe o suprafață generoasă, ce totalizează peste 4000mp.

Mai multe despre Saloanele Diplomatic Event Center

DSC_3529
69360031a_2332762610375469_7723791803253522432_o
65945504_2293851204266610_877372728066179072_n

CE POTI FACE?

Tipuri de Evenimente la Diplomatic

Indiferent ca organizezi o nunta, un botez, majorat sau un eveniment business, totul iti va parea mai usor daca primesti ajutor profesionist. 

Citeste despre Organizarea Evenimentelor

Este un nou capitol în viața ta. Nunta deschide calea spre un nou început care trebuie sărbătorit din plin alaturi de familie si prieteni într-o atmosferă de poveste.

Nunta la Diplomatic Event Center

Petrecerea de botez este un moment emoționant pentru părinții și apropiații copilului, iar emoția acestui moment este transmisă și simțită cu certitudine si de catre invitați.

Botez la Diplomatic Event Center

Majoratul este o petrecere unica. Transformă-ți aniversarea  într-una memorabila. Momentele frumoase sunt cele care ne încântă viața. La noi găsești o echipă dedicată pentru un eveniment de succes.

Majorat la Diplomatic Event Center

Pentru că o ocazie specială are nevoie de un cadru special, Diplomatic Event Center iti pune la dispoziție alegerea locatiei si salonului potrivit pentru petrecerea ta plină de emoție și multă distracție. La noi găsești o echipă dedicată pregatita sa te ajute sa ai un eveniment de succes.

Petrecere Privata la Diplomatic Event Center

Pentru că ai grijă de partenerii, clienții și angajații tai, știm că o petrecere este un eveniment special pentru o companie și tratăm toate detaliile cu atenție deosebită. Putem oferi soluții complete pentru petreceri corporate, sau ne putem plia pe conceptele dorite de tine.

Petrecere de Firma la Diplomatic Event Center

Fie că organizezi diverse lansări, cocktail-uri, evenimente business, petreceri de sărbători sau sfârșit de an, Diplomatic Event Center iti stă la dispoziție cu tot ce ai nevoie, inclusiv un set-up de conferință, cu dotări moderne de comunicare.

Eveniment de Firma la Diplomatic Event Center

Lansarea cu rasunet a unui produs sau concept nou este un moment foarte delicat si noi, la Diplomatic Event Center intelegem asta. Te ajutam cu experienta si pricepere sa iti aduci visul mai aproape.

Lansare de Produs la Diplomatic Event Center

Diplomatic Event Center iti pune la dispoziție sala de conferință dotata cu toate necesitatile unui astfel de eveniment, prezidiu, sonorizare, si tehnica moderna de comunicare.

Conferinta la Diplomatic Event Center