Diplomatic Mamaia

Salonul Sunrise

Cu accente aurii, tonuri de culoare calde și decorul modern, salonul Sunrise este alegerea perfecta pentru un eveniment pe care îl vrei strălucitor.

Amplasamentul are o capacitate de pana la 280 de persoane dar prin sistemul nostru de compartimentare putem deservi si evenimente mai mici.

Salonul Sunrise se adapteaza usor cerintelor clienților în funcție de dorintele fiecăruia, dispunând de o flexibilitate marita prin sistemul de compartimentare ultramodern care poate imparti salonul in doua parti potrivite unor evenimente de 150 respectiv 130 de persoane.

Salonul Sunrise, orientat spre mare, ofera o priveliste incantatoare cat si acces la terasa din spatele  complexului dotata cu 2 piscine.

Senzualitatea și atmosfera caldă sunt special gandite pentru a oferi evenimentului tau o notă de lux și eleganță.

DSC_3517
DSC_3529
P8270622

Cu ce te putem
ajuta in plus?

CE NE FACE UNICI

La Diplomatic dorim sa iti oferim exact evenimentul pe care il doresti si pentru asta, echipa noastra este gata oricand sa te ajute, de la stadiul de planificare a celor mai mici detalii pana la desfasurarea evenimentului.

Echipa noastra de profesionisti in ale organizarii de evenimente iti sta la dispozitie pentru a te ajuta. Spune-ne despre evenimentul tau si vom face tot posibilul sa facem lucrurile mai usoare pentru tine.

Citeste despre echipa noastra

Ceea ce agream impreuna in materie de buget este ceea ce vei plati la final. Tu vei fi persoana care va stabili costul evenimentului tau de vis, cost ce nu va fi afectat de taxe ascunse, comunicate in ziua evenimentului sau orice alt fel de surprize de acest gen.

Un eveniment la Diplomatic vine la pachet cu multe surprize. Printre acestea se numara beneficiile pe care le obtii de la partenerii nostri preferati. 

Mai multe despre parteneri

PAREREA CLIENTILOR

quote-dark-2.png

Un restaurant superb, o echipa profesionista, un peisaj mirific... perfect pentru o nunta de vis! Jos palaria pentru toata echipa!

39409635_2042963582392597_2549688506133774336_n

Roxana Cozma Sărghe

Eveniment - Nunta

Clientii nostri ne recomanda. Parerea lor este cea mai buna carte de vizita pe care o putem avea. Suntem onorati de fiecare data cand un client alege sa isi expuna parerea despre experienta pe care a avut-o in oricare din locatiile sau saloanele noastre. 

Tesimonialele din site-ul nostru sunt adunate din surse cum ar fi Facebook Reviews, Google Reviews cat si din discutii si interviuri dupa evenimente.

Pe aceasta cale dorim sa multumim tuturor celor care ne ajuta prin expunerea parerilor lor pe orice mediu. Va asteptam cu drag oricand!