DSC_4850

Organizarea Evenimentelor

Cum organizam o Petrecere Privata

Timpul alaturi de familie sau cei dragi este de departe timpul cel mai bine petrecut. La Diplomatic dorim ca aceste momente sa fie memorabile si de aceea facem tot posibilul ca petrecerea ta sa fie un succes. Alege stilul, alege eleganta, alege ca timpul petrecut cu cei dragi sa fie intr-o ambianta excelenta.

Diplomatic Event Center iti ofera locațiile ideale, meniuri deosebite, bauturi fine si servicii de lux pentru a-ți crea amintiri placute, alături de familie și prieteni.

Cand este ideal sa rezervi locatia?

PENTRU LINISTEA TA

Daca ai flexibilitate in ceea ce priveste data evenimentului, ideal ar fi sa rezervi salonul cu 6 luni in avans. Daca vrei sa organizezi evenimentul intr-o data fixa iti recomandam sa faci rezrvarea cel putin cu 1 an in avans

Diplomatic Event Center iti pune la dispozitie 2 saloane superbe in statiunea Mamaia, unul indreptat spre malul marii  si unul indreptat spre apus.

Mai multe despre Saloanele Diplomatic.

Echipa noastra de profesionisti in organizarea de evenimente iti sta la dispozitie pentru a te ajuta. Spune-ne despre evenimentul tau si vom face tot posibilul sa facem lucrurile mai usoare pentru tine.

Citeste despre echipa noastra

Ceea ce agream impreuna in materie de buget este ceea ce vei plati la final. Tu vei fi persoana care va stabili costul evenimentului tau de vis, cost ce nu va fi afectat de taxe ascunse, comunicate in ziua evenimentului sau orice alt fel de surprize de acest gen.

PAREREA CLIENTILOR

quote-dark-2.png

Amazing services and delicious food!

47575456_10160982470710167_7069949247948324864_n

Alina Cipu Talmage

Eveniment - Nunta

Clientii nostri ne recomanda. Parerea lor este cea mai buna carte de vizita pe care o putem avea. Suntem onorati de fiecare data cand un client alege sa isi expuna parerea despre experienta pe care au avut-o in oricare din locatiile sau saloanele noastre. 

Testimonialele din site-ul nostru sunt adunate din surse cum ar fi Facebook Reviews, Google Reviews cat si din discutii si interviuri dupa evenimente.

Pe aceasta cale dorim sa le multumim tuturor celor care ne ajuta prin expunerea parerilor lor pe orice cale. Va asteptam cu drag oricand!