Oamenii din culise

Echipa Noastra

Oamenii extraordinari organizează evenimente extraordinare. Iti punem la dispozitie o echipa formata din oameni dedicati, care te vor ajuta sa transpui in realitate evenimentul mult visat.

Echipa noastra de organizare te va ajuta sa evaluezi din timp toate aspectele necesare organizarii unui eveniment important pentru tine, incepand cu rezervarea datei evenimentului, alegerea salonului, ofertele de meniuri, servicii de personalizare prin intermediul partenerilor nostri, contact permanent prin intermediul consultantilor nostri de vanzari. Consultantii  Diplomatic Event Center te vor consilia pas cu pas in alegerile ce se impun pentru a transpune in realitate evenimentul mult visat.

“BINE AȚI VENIT IN VISUL MEU”- iată motto-ul maestrului chef Antonio Passarelli, a cărui binecunoscută carte de vizită, a făcut înconjurul Europei. Celebrul bucătar a reusit să imprime bucătăriei tradiționale dobrogene, pe lângă rafinamentul sofisticat al rețetelor meridionale, simplitatea și bunul gust italian.

Vezi echipa de Star Chefs

Planifica impreuna cu organizatorii nostrii de evenimente fiecare detaliu pentru evenimentul tau. Echipa noastra te va consilia, iti va impartasi din experienta vasta acumulata, va fi alaturi de tine la fiecare pas, de la momentul rezervarii locatiei pana in ziua cea mare. 

 

DSC_7073
72272860_2372940509691012_8928065955485974528_o
DSC_4508

cine sunt

Profesionistii din spatele evenimentelor

Iti punem la dispozitie o echipa formata din oameni dedicati, care te vor ajuta sa transpui in realitate evenimentul mult visat.

Loredana Florea

Event Manager

Loredana este leaderul echipei Diplomatic Event Center, persoana care va fi alaturi de tine de la stabilirea datei evenimentului pana in ziua cea mare.

“Vreau sa cream impreuna evenimentul perfect pentru tine!”

Nicu Ianus & Anton Caracota

Venue Managers

Nicu si Anton sunt leader-i echipei din restaurant, oameni extrem de dedicati, pe care te poti baza pentru sfaturi ce vor transforma evenimentul tau intr-unul memorabil.

“Suntem incantati sa transpunem evenimentul tau de vis in realitate!”

Laurentiu Vasile

Chef Specialist

Laurentiu conduce cu succes echipa care da gust evenimentelor noastre, bucataria. Experienta sa in materie de meniuri pentru evenimente se simte in fiecare preparat pe care il veti servi.

“Obiectivul meu este sa va incant simturile cu cele mai inedite preparate.”

CASTIGA BENEFICII FINANCIARE CU

Parteneri Preferati