8a2334686_2453418404976555_725730390760751104_o

Organizarea Evenimentelor

Majoratul se sarbatoreste o data in viata

Pentru că o ocazie specială are nevoie de un cadru special, Diplomatic Event Center iti pune la dispoziție alegerea locatiei si a salonului potrivit pentru un majorat elegant, plin de emoție și multă distracție.

Transformă-ți aniversarea într-una memorabila. Momentele frumoase sunt cele care ne încântă viața. La noi găsești o echipă dedicată de organizatori pentru un eveniment de succes, așa că te invităm la Diplomatic Event Center pentru organizarea majoratului tau, cu tematică specială.

Meniuri de Majorat

O petrecere de succes trebuie sa aiba mancare buna, udata din plin cu bauturi fine. La Diplomatic iti punem la dispozitie selectii variate de bauturi, de la vinuri la bauturi spirtoase, iar pachetul de bauturi include de asemenea racoritoare, apa si cafea.

Citeste mai jos si despre politica noastra „Fara Taxe Ascunse”.

photo-1551538827-9c037cb4f32a

Cand este ideal sa rezervi locatia?

PENTRU LINISTEA TA

Daca ai flexibilitate in ceea ce priveste data evenimentului, ideal ar fi sa rezervi salonul cu 6 luni in avans. Daca vrei sa organizezi evenimentul intr-o data fixa iti recomandam sa faci rezrvarea cel putin cu 1 an in avans.

Diplomatic Event Center iti pune la dispozitie 2 saloane superbe in statiunea Mamaia, unul indreptat spre malul marii  si unul indreptat spre apus. Saloanele sunt modulare si se pot reimparti in 2 saloane de capacitate mai mica.

Mai multe despre Saloanele Diplomatic.

Echipa noastra de profesionisti in organizarea de evenimente iti sta la dispozitie pentru a te ajuta. Spune-ne despre evenimentul tau si vom face tot posibilul sa facem lucrurile mai usoare pentru tine.

Citeste despre echipa noastra

Ceea ce agream impreuna in materie de buget este ceea ce vei plati la final. Tu vei fi persoana care va stabili costul evenimentului tau de vis, cost ce nu va fi afectat de taxe ascunse, comunicate in ziua evenimentului sau orice alt fel de surprize de acest gen.

Un eveniment la Diplomatic vine la pachet cu multe surprize placute. Printre acestea se numara beneficiile pe care le obtii de la partenerii nostri preferati. 

Mai multe despre parteneri

Cu ce te putem
ajuta in plus?

CE NE FACE UNICI

Echipa Diplomatic te poate ajuta de la planificarea majoratului tau prin consiliere asupra evenimentului, alegerea meniului și a băuturilor potrivite, si bineinteles „desfasurarea actiunii” prin staff-ul nostru profesionist, dar si cu aspectul financiar, prin ofertele speciale cu partenerii noștri.

PAREREA CLIENTILOR

quote-dark-2.png

Locatie perfecta pentru evenimente, mâncarea foarte buna si personalul profesionist. Voi acorda 5 stele.

93189136_229736288268138_3872082702911930368_n

DORIN MARTIN

Eveniment - Majorat

Clientii nostri ne recomanda. Parerea lor este cea mai buna carte de vizita pe care o putem avea. Suntem onorati de fiecare data cand un client alege sa isi expuna parerea despre experienta pe care au avut-o in oricare din locatiile sau saloanele noastre. 

Testimonialele din site-ul nostru sunt adunate din surse cum ar fi Facebook Reviews, Google Reviews cat si din discutii si interviuri dupa evenimente.

Pe aceasta cale dorim sa multumim tuturor celor care ne ajuta prin expunerea parerilor lor pe orice cale. Va asteptam cu drag oricand!